Decan Barou Calarasi
Prima pagina
Contact
Link-uri utile
Sitemap
 
 
© 2009 Baroul Calarasi. Toate drepturile rezervate - Web design - CityWebDesign

AV. DORU IOAN TARACILA
    Baroul Calarasi
Tabloul avocatilor
Avocati
Stiri si evenimente
Casa de Asigurari a avocatilor
    Domnul Doru-Ioan  Taracila este unul dintre avocații cunoscuti din Calarasi, facand parte din Consiliul de conducere al Baroului Calarasi inca din anul 1990.
    S-a nascut pe data de 15 ianuarie 1951, in comuna Biled, judetul Timis si a fost deportat in Baragan, impreuna cu familia in acelasi an.
A absolvit cursurile Liceului Mihail Eminescu din mun.Calarasi si Facultatii de Drept Bucuresti in anul 1977. In anul 2005 a obținut titlul de Doctor in cadrul UASMV Bucuresti.
    Inca de la terminarea facultatii a profesat ca avocat in Colegiul de Avocati Calarasi si ulterior in Baroul Calarasi.
    Dupa anul 1990 a fost ales senator in Parlamentul Romaniei in mandatele 1990; 1992 ; 1996 ; 2000 si 2004. In Senatul Romaniei a facut parte in mod constant din Comisia Juridica si a indeplinit functiile de: chestor, secretar, vicepresedinte si chiar Presedinte interimar al acestei institutii.
    Si-a intrerupt activitatea profesionala doar atunci cind a devenit incompatibil, intrucit a fost numit prefect al judetului Calarasi sau ministru de interne.
Inca de la începutul existenței Colegiului si ulterior al Facultatii de management, inginerie economica in agricultura si dezvoltare rurala Calarasi, din cadrul U.S.A.M.V.Bucuresti, este cadru didactic, predind cursuri de "Drept comercial" si "Comert intern si international".
In prezent isi desfasoara activitatea profesionala in cadrul "Cabinetului individual de avocat -Doru Ioan Taracila" cu sediul in mun.Calarasi, str. Bucuresti, nr.139, bl.A38, parter.
    Este casatorit din anul 1973 cu Aurica Taracila, avocat in Baroul Calarasi si impreuna au doi fii:Costin-Mihai Taracila avocat, managing partener in RTPR ALLEN & OVERY si Bogdan Ionut Taracila notar, Birou notar public Omnia - Surugiu Adela, Polihovici Daniela, Tărăcilă Ionu? Bogdan, Cetinturk Adela.
    Din luna mai 2011, ca o recunoastere a profesionalismului de care a dat intotdeauna dovada si a increderii de care se bucura din partea tuturor avocatilor din cadrul Baroului a fost reales Decanul Baroului Calarasi.

Cereri scutire examen